[av_layerslider id=’235′ av_uid=’av-hsl8l’]
[av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Salade de magret de canard à l’orange’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qwjck’ admin_preview_bg=”]
Geniet van de salade de magret de canard à l’orange. Dit recept is koolhydraatarm en eiwitrijk.[/av_textblock]
[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-9kfz3r’]
[av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qyi3d’ admin_preview_bg=”]
[av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 5 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3u8d74′][/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 15 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-37l1cl’]
Hier plaats je de inhoud[/av_iconlist_item]
[av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2xclgb’][/av_iconlist_item]
[/av_iconlist]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qyxym’ admin_preview_bg=”]
Ingrediënten
- 125 g eendenborstfilet
- 50 g batavia sla
- 50 g waterkers
- 1 trostomaat, in partjes
- 10 olijven, gehalveerd
- 0.5 sinaasappel, in partjes
- 1 el olijfolie
- 2 el sinaasappelsap
- 1 el citroensap
- zout
- peper
Voedingswaarde per portie
- 370 calorieën
- 10.5 gram koolhydraten
- 25.8 gram vet
- 24.0 gram eiwitten
[/av_textblock]
[/av_one_half]
[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-3a3trr’]
[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qzcya’ admin_preview_bg=”]
Bereidingswijze
Snijd het vet van de eendenborstfilet 2 x diagonaal in zodat een ruitpatroon ontstaat. Verwarm een el olie in een koekenpan en bak de eendenborstfilet op de vetkant, ongeveer 4-5 minuten. Draai om en bak nogmaals circa 4-5 minuten. Laat vervolgens rusten en snijd daarna in dunne plakjes.
Doe de olijfolie, sinaasappelsap en citroensap in de shaker, schud deze tot alle ingrediënten goed gemengd zijn. Meng de sla met de dressing en verdeel de tomaat, olijven, sinaasappelpartjes en de eend over de salade.
[/av_textblock]
[/av_one_half]