juli 2, 2018

Salade Niçoise

[av_layerslider id=’207′] [av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Salade Niçoise’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz1uhc’ admin_preview_bg=”]
Niet voor niets een echte klassieker, deze Salade Nicoise. Zo zie je maar weer, gezond eten kan gewoon heel erg lekker zijn!
[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-cpvbzb’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj4s9pit’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 15 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2pplnw’][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 5 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-36db5z’][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2lnfar’][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz2snm’ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 0.5 krop Hollandse kropsla
  • 0.3 komkommer, in schijfjes
  • 1 schaalje haricots verts
  • 0.5 rode ui, in ringen
  • 100 g tonijn uit blik op water
  • 1 gekookt ei, in plakjes
  • 3 ansjovisjes, uit blik
  • 1 tl rode wijnazijn
  • 1 el olie
  • 1 el zoetstof
  • zout
  • peper

Voedingswaarde per portie

  • 312 calorieën
  • 6 gram koolhydraten
  • 16 gram vet
  • 36 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze

Kook de haricots verts in 5 minuten beetgaar, spoel af met koud water. Maak in een klein kommetje de dressing van rode wijnazijn, olie, 1 theelepel water, zoetstof, peper en zout. Meng alle groenten met de dressing in een kom goed door elkaar. Verdeel de tonijn, ansjovis en plakjes ei over de sla.

Tip: Weinig tijd? Gebruik haricots verts uit pot of blik.

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.