november 20, 2015

4 weken ZEN Bodi

Dit is de 4de week dat ik bezig ben met ZEN Bodi, en de eerste keer dat mijn gewicht iets omhoog is. En dat verbaast me niet. Toch ben ik nog wel verlies in cm’s. Wat ben ik nu kwijt? In totaal 5,7 kilo (2 ons minder dan vorige week met 5,9 kilo) en 34,5 cm kwijt (wel meer cm’s dan vorige week, want toen stond het op 32 cm).

Ik ben echt super blij hiermee. Ik heb deze 4 weken niet echt een voorbeeldige leefstijl gehad met bijna elk weekend wel een feestje en dit weekend een feestje en de trouwerij van mijn broer afgelopen dinsdag. Dat is ook de reden dat deze blog wat later is, want afgelopen dinsdag kon ik niet wegen en meten en woensdag was het te druk op de zaak om het te doen. Gelukkig kon ik vanochtend wel even wegen. Wel erg leuk om te merken dat de broek die ik voor de trouwerij had gekocht 2 maanden geleden, nu steeds afzakt.

Verder heb ik vorige week te horen gekregen dat mijn schildklier te langzaam werkt, wat voor mij heel wat duidelijk maakt. Ik ben nu bezig met medicijnen om dat onder controle te krijgen. Dus vandaar dat ik super blij ben met het resultaat.

Ondertussen is een aantal klanten ook begonnen met ZEN Bodi en ik ben heel benieuwd naar hun resultaten.

Ik heb de afgelopen week ook de vraag gekregen wat je nou kan eten, dus daar zal ik in deze blog meer aandacht aan besteden.

Er is een aantal verboden, dat zijn:
– Frisdranken, light of normaal
– Fruitsappen
– Alcolhol
– Suikers
– Snelle koolhydraten zoals wit brood, pasta en rijst. De volkoren varianten zijn wel toegestaan

Een voorbeeld van wat je zou kunnen eten vind je hieronder:

Ontbijt ZEN Pro Shake met Amandel melk of Kokos melk
Tussendoor 1 appel en een handje ongezoute noten
30 tot 60 minuten voor lunch 2 ZEN Shape en 1 Zen Fit in 200/250 ml water
Lunch Volkoren boterham met beleg, zoals ham, kaas, tonijnsalade en groenten of salade
Tussendoor Kaas met crackers
30 tot 60 minuten voor lunch 2 ZEN Shape en 1 Zen Fit in 200/250 ml water
Avondeten Groente met kip/vlees of vis en zilvervliesrijst.

 

Eigenlijk kan je heel normaal eten, als je je maar houdt aan de verboden en zoals ik de afgelopen weken heb gemerkt, wordt je niet ongenadig afgestraft als je er niet helemaal aan kan houden. Dat is ook wel heel fijn.

Ik eet nog wel wat PowerSlim producten. Had nog een aantal producten staan en de extra eiwitten kunnen zeker geen kwaad. Het gemak, de extra eiwitten en het feit dat ik die producten gewoon lekker vind zorgt ervoor dat ik deze niet verwacht dat ik hier snel mee zal stoppen.

Zover een idee over wat je kan eten. Heb jij nog vragen over ZEN Bodi , stel ze alsjeblieft hieronder. Ik beantwoord ze of hieronder of in mijn volgende blog.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.