februari 24, 2016

Richten op vet verlies, niet op kilo’s verliezen

Vandaag werd me heel duidelijk dat ZEN Bodi echt anders werkt dan veel andere afslankmethoden/voedingsprogramma’s. Ik ging namelijk op de weegschaal staan en eigenlijk was dat een teleurstelling. Ik was eigenlijk in 2 weken slechts 3 ons afgevallen. Dus, met enige tegenzin de centimeters meten en wauw, ik werd aangenaam verrast. In 2 weken tijd was ik weer 11 centimeter kwijtgeraakt, dus ik ben nu in totaal 28 centimeter kwijt. Dat is dus 28 centimeter aan vet dat ik kwijt ben. Ik had dat wel gemerkt aan mijn broeken, maar ja toen de weegschaal tegenviel, dacht ik even dat ik mezelf voor gek hield.

Ik zie het wel vaker in de zaak. De kilo’s gaan er (even) niet echt af, en toch gaat alles losser zitten en de centimeters gaan er wel vanaf. Het blijft lastig om niet gefocussed te blijven op die kilo’s die de weegschaal aangeeft en niet gefrustreerd te zijn.

Gisteren kreeg ik de vraag of ik naast het gebruiken van Zen Bodi ook veel gebruik maakte van de behandelingen in de zaak. Ik maak wel zoveel mogelijk gebruik van de behandelingen, maar dat lukt helaas lang niet altijd. Natuurlijk is dat wel aan te raden, zeker de Arasys helpt de spiermassa opbouwen, maar ook de FomoStar Infraroodwrap helpt natuurlijk het vetweefcel kwijt te raken. Hmm, misschien moet ik maar een pakket ontwikkelen hiermee :-).

Maar ook zonder behandelingen kan je goed centimeters verliezen. Het hoeft niet gelijk intensief sporten te zijn. Er zijn genoeg mogelijkheden om wat meer beweging te krijgen. Een rondje wandelen. Of de auto verder van het werk parkeren, waardoor je verder moet lopen (in een stevig tempo natuurlijk). Ook kan je ervoor kiezen de trap te nemen, in plaats van de lift. En als je toch de lift pakt en je staat in de lift, waarom niet een dansje doen. Verder een leuke is tijdens het tandenpoetsen een paar keer hurken. En zo zijn er nog veel meer dingen waardoor je op een dag ongemerkt meer beweegt.

Heb jij nog een leuke manier om extra te bewegen, schijf het dan hieronder.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.