december 18, 2015

8 weken afvallen met ZEN Bodi

Ja, 8 weken ben ik nou bezig met afvallen met ZEN Bodi. En niet de weken waarin ik me het meest voorbeeldig heb gedragen qua voeding en toch blijft de weegschaal en de centimeters langzaam maar zeker naar beneden gaan. Ik heb dit jaar mijn doel niet bereikt, maar volgend jaar haal ik het zeker. Wat ben ik nu kwijtgeraakt in de afgelopen 8 weken? 7 kilo en 39,5 cm.

Aangezien ik het ook leuk vond om eens iemands anders verhaal ook te delen. Heb ik Melanie gevraagd haar ervaring met ZEN Bodi te delen. Hieronder haar verhaar:

Hallo,

Mijn naam in Melanie en ik ben een maand geleden bij Body Unlimited begonnen met de Arasys, de FormoStar en de Lymfedrainage. Naast de genoemde behandelingen bij Body Unlimited, begon ik ook 3 maal in de week een uur te zwemmen en een start te maken met hardlopen in de vorm van 2 interval trainingen in de week. Maximaal 20 minuten, 2 minuten hardlopen en 2 minuten langzaam wandelen.

Tijdens de 2e meting, ongeveer na 2 weken na de 1e meting, bleek er al 25cm af te zijn. Daarop besloot ik om Zen Bodi uit te proberen. Mijn ervaring is dat de Zen Shape, vooral mijn eetlust tijdens het nuttigen van maaltijden direct afremt. De Zen Fit heeft er voor gezorgd dat mijn energieniveau zodanig is toegenomen, dat ik binnen 2 weken van 5,5 km per uur naar 8,4 km per uur kan hardlopen en dat al 40 minuten achtereen! Ik kan het zelf nauwelijks geloven.

Na een zwem of hardloopsessie neem ik een heerlijke Zen pro shake, wat er weer voor heeft gezorgd dat mijn spiermassa is toegenomen.

Na 4 weken is er niet alleen 35 cm af, ben ik 2,5 kilo aan vet massa kwijt, 1 kg aan spiermassa gegroeid, is mijn lichaam een stuk strakker, maar bovenal heb ik veel meer energie als voorheen.

Ik ben nu al [dik] tevreden!

Groetjes Melanie

 

Hier valt weinig aan toe te voegen. Geweldig! Rest mij nog jou, hele fijne kerstdagen toe ge wensen en dat 2016 het jaar mag worden dat jij je doelen mag halen en behouden!

 

Groetjes,

Stephanie

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.