maart 31, 2020

Spinaziesalade met gegrilde kipfilet, avocado en walnoten

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”] [av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-k8fuckdu’] [layerslider id=”376″] [/av_codeblock] [/av_one_full][av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Spinaziesalade met gegrilde kipfilet, avocado en walnoten’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qwjck’ admin_preview_bg=”] Geen zin om te koken? Bak een stukje kipfilet en maak er een lekkere salade van.[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-9kfz3r’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qyi3d’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 20 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’] Hier plaats je de inhoud[/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2xclgb’][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qyxym’ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 120-150 g kipfilet
  • 50 g verse spinazie
  • 100 g komkommer in stukjes
  • ¼ avocado in stukjes
  • ¼ rode ui, gesnipperd
  • 5 walnoten, grof gehakt
  • 1 ½ el olijfolie
  • Snufje chilivlokken
  • ½ tl paprikapoeder
  • Peper
  • Zout

Voedingswaarde per portie

  • 567 calorieën
  • 6,2 gram koolhydraten
  • 43,5 gram vet
  • 35,3 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-3a3trr’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jj8qzcya’ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze

Laat een grillpan goed heet worden. Wrijf de kip in met een halve eetlepel olijfolie, het paprikapoeder en wat peper en zout. Gril de kip circa 4 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Snijd vervolgens in stukjes. Maak een dressing van een eetlepel olijfolie, chilivlokken en wat peper en zout. Verdeel de spinazie, komkommer, rode ui, kipfilet en de avocado over een bord. Besprenkel met de dressing en maak op met de gehakte walnoten.

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.