september 23, 2015

Eindelijk weer op de goede weg

Ja de titel zegt het al. Ik ben helemaal blij, want in de afgelopen 2 weken ben ik 4 kilo afgevallen. Go PowerSlim. Nee, nog niet Go Stephanie, want nu moet ik volhouden.

Zoals een aantal van mijn klanten de afgelopen weken hebben gemerkt is het lastiger om weer vol te houden, nadat je jezelf uitzonderingen hebt toegestaan. Om de één of andere reden als je daar aan toegegeven hebt, dan is het daarna soms lastiger om weer in balans te komen. PowerSlim maakt het gelukkig een stuk makkelijker met de lekkere producten en voor de rest is het eigenlijk een kwestie van weer nee gaan zeggen. Makkelijker gezegd, dan gedaan? Ja, maar mooier kan ik het niet te maken. Ik moet mezelf ook gewoon een schop onder mijn kont geven en weer gewoon nee zeggen. Mijn lichaam houdt geen vocht meer vast, mijn lymfe doen hun werk weer goed, dus ik heb geen excuses meer.

Ook heb ik in de afgelopen weken weer gezien hoe belangrijk water drinken is. Als het lekker warm is dan is het een stuk makkelijker om water te drinken, maar nu de temperaturen toch wat lager liggen merk ik dat ik klanten meer moet aansporen om goed (1,5-2 liter) water te blijven drinken. Je lichaam heeft water nodig om afvalstoffen kwijt te raken. Dit is tijdens het afvallen nog belangrijker. Het kan zelfs het verschil zijn tussen goed afvallen en niet afvallen. Train jezelf om dus goed water te drinken. Volgende week zal ik in mijn blog een aantal tips geven hoe je jezelf kan helpen om goed water te drinken.

Lukt het jou om na de vakantie weer “nee” te zeggen? Hoe ga jij om met het weerstaan van de verleidingen. Deel het hieronder met ons, zo kunnen we van elkaar leren.

Groetjes,

Stephanie

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.