De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Alle stoffen die in ons lichaam komen, kunnen delen bevatten die ons lichaam niet nodig heeft of die zelfs giftig voor ons zijn. Daarnaast maakt het lichaam zelf ook pijn- en stresshormonen aan die via het lymfevocht worden afgescheiden. Het lymfevocht gaat naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd

Blokkades in lymfestelsel

Zoals het bloedvatensysteem kan verstoppen, kunnen er ook blokkades in het lymfesysteem ontstaan. Met de Lym­phomed is het mogelijk dit lym­fes­telsel door te meten en eventuele blokkades op te sporen. Blokkades in het lymfestelsel zorgen voor een slechtere verbranding, een slechtere vochtafvoer en een slechtere afvoer van onze gifstoffen.

Zorgt voor vochtafvoer

Bij blokkades in het lymfestelsel kan het lichaam het vocht onvoldoende of niet snel genoeg afvoeren. Dit is vaak de oorzaak van dikke enkels, voeten, handen en (beginnende) spataderen. De lymfedrainage verbetert de vochtafvoer in je lichaam waardoor dikke enkels en voeten verleden tijd zijn.

Verbeteren van je verbranding

Als er blokkades zijn die de afvoer van vocht en afvalstoffen hinderen, heeft dat een negatieve invloed op de suikerverbranding, waardoor er meer vet in het lichaam wordt opgeslagen. Behandelingen met de LymphoMed heffen de blokkades op, waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en je makkelijker afvalt en op gewicht blijft. Als je dus moeilijk tot niet afvalt, of al lijkt aan te komen van een glas water is het aan te raden om een afspraak te maken voor een meting met LymphoMed.

Afvoer van afvalstoffen

Door een lymfeblokkade worden de afvalstoffen in je lichaam slechter afgevoerd. Giftige stoffen blijven langer in je lichaam en hebben meer vat op je lijf. Hierdoor ontstaan onnodige lange klachten bij hoofdpijn (migraine en clusterhoofdpijn), burn-out, (chronische) vermoeidheid, lusteloosheid, stress, allergieën, rusteloze benen en vage pijnklachten.

Introductiebehandeling

Tij­dens de introductiebehandeling meten wij in slechts 5 minuten of er blokkades in het lym­fes­telsel aan­wezig zijn en ervaart u in 20 minuten hoe een behan­del­ing, die nor­maal 45 minuten duurt, aanvoelt.

Introductiebehandeling€ 25,00
Losse behandelinge€ 50,00
Kuur van 10 behandelingen€ 450,00
Kuur van 20 behandelingen€ 850,00
Abonnementin overleg