Welkom op de nieuwe blog van Body Unlimited. Deze blog is er voor jou! Met adviezen, tips, informatie en veel meer over het hebben en behouden van een gezond lichaam.

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, vraag ik je hieronder te delen aan welke informatie en onderwerpen je behoefte hebt? Wat is jouw grootste uitdaging op afslankgebied? Wat is(zijn) jouw valkuil(en) bij het volhouden van een gezond eetpatroon/dieet? Wat frustreert je het meest als je aan het lijnen bent? Waar wil je graag meer over weten?

Met dit blog pak ik een voor jou belangrijk onderwerp op en ga ik in op de mythes en waarheden die daarmee samenhangen. Natuurlijk nodig ik jou uit om over deze onderwerpen mee te praten. Hierbij kan je jouw eigen ervaringen, tips, adviezen en vragen kwijt.

Ik hopen dat ik jou met dit blog nog beter kunnen stimuleren en motiveren op een gezonde wijze door het leven te gaan.

En heb jij nou een vraag die je graag in een blog behandeld zou zien worden, laat het mij hieronder weten.

Veel leesplezier!!

Stephanie