diknaarslankMotivatie hoog houden tijdens het afslanken is niet altijd makkelijk. En toch is dit hard nodig om als overwinnaar uit de strijd te komen. Uit de praktijk is gebleken dat afslanken met behulp van een coach een veel beter en langer eindresultaat oplevert. Wij van Body Unlimited gaan jou nu extra motiveren!

Een Weight Loss Battle voor mannen en vrouwen, intensief wordt begeleid door jouw persoonlijke coach.

Je start jouw Weight Loss Battle, wanneer het jou het beste uitkomt. Zo kan je altijd instromen om met jouw overgewicht aan de gang te gaan. Wil jij een flink aantal kilo’s en centimeters kwijt in slechts drie maanden tijd, dan is dit jouw kans.

Eén van de voordelen is dat niet alleen de kilo’s omlaag gaan, maar dat tegelijkertijd de huid mee verstrakt en het figuur gecorrigeerd wordt. Je houd dus niet een slappe huid over. Ook wordt door middel van onze behandelingen het figuur gecorrigeerd op de plekken waar jij dat graag wilt. Zo hebben sommige mensen meer last van zadeltassen, en anderen dat randje bij de BH die in de weg zit. Om over de buik nog maar niet te spreken.

De voorwaarden zijn streng. Alleen voor mannen en vrouwen met minimaal 20 kilo overgewicht, waarbij je de strijd aangaat voor drie maanden. Drie maanden waarin jij alles geeft, en wij van Body Unlimited, jou begeleiden, coachen en motiveren. Met drie behandelingen per week, en ter ondersteuning het Power Slim afslankprogramma, gaan wij er van uit dat jij minimaal 10 tot 20 kilo kan afvallen.

Dat is een goede start van jouw strijd tegen de kilo’s!