augustus 25, 2015

Vallen en dan weer opkrabbelen

Nou de vakantie in Spanje is eigenlijk heel goed gegaan en toen kwam ik in Nederland aan en wat er met me aan de hand is weet ik niet, maar ik kwam in een geestelijk gat terecht. Helaas heeft dat zijn uitwerking gehad op mijn eten. Niet iets waar ik trots op ben en niet iets wat ik had willen schrijven. Maar ik heb beloofd om de waarheid te schrijven ook al is de waarheid niet leuk. Ik ben dus in de laatste week van de vakantie flink aangekomen en moet weer flink aan de bak om die kilo’s weer kwijt te raken.

Waar ik nu vooral mee bezig ben is mezelf herpakken. Want ik ga niet opgeven! Die eindstreep ga ik halen. Het duurt alleen langer dan verwacht…maar dat ligt aan mezelf en niet aan PowerSlim.

Waar ik me nu aan vasthoud is een nieuw doel. Mijn broer gaat nl in november trouwen en ik wil echt kilo’s kwijt zijn. Dit moet toch een goede motivatie zijn om over deze dip te komen?

Je leest inderdaad twijfel. Het feit dat ik nog niet 100% in mijn vel zit, zorgt dat ik hier onzeker over ben. Kan ik dat emotie-eten onder controle krijgen en de goede stappen zetten? Ik wil volmondig JAAAA schreeuwen, maar heb het vertrouwen in mezelf een beetje verloren.

Mijn mantra op dit moment is dan ook…GET IN LINE AND STAY IN LINE!

Mijn vraag aan jou is, hoe ga jij met moeilijke momenten om en wat doe jij om jezelf op de rails te krijgen? Deel ze hieronder en wie weet geeft jou tip of opmerking iemand net dat zetje wat nodig is.

 

Groetjes,

Stephanie

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.