december 15, 2015

Biefstuk a la caprese

[av_layerslider id=’251′] [av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Biefstuk a la caprese’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb2r97a’ admin_preview_bg=”] Een heerlijk ovenschotelgerecht. Dit is een recept voor 1 persoon, maar je kan dit ook prima maken voor meer mensen en er met z’n allen van genieten.[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-8wtnwy’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb2u5te’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 1 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-78p3j6′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 20 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-65xcma’][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4d38ua’][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb2qux0′ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 120 g biefstuk, in plakken
  • 0.5 bol mozzarella, in plakken
  • 2 tomaten, in plakken
  • 1 el pesto
  • zeezout
  • zwarte peper
  • olijfolie extra vergine

Voedingswaarde per portie

  • 501 calorieën
  • 6.5 gram koolhydraten
  • 31.0 gram vet
  • 49.0 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-1u952q’] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jjb2vk22′ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kruid de biefstuk met zout en peper. Leg de plakken biefstuk, tomaat en mozzarella om en om in een ovenschaal. Verdeel de pesto erover en maal er zwarte peper over.
Zet de schaal 12-15 minuten in de oven. Bij hele dunne plakken kun je de oventijd wat verkorten. Sprenkel een klein beetje olijfolie extra vierge over het gerecht voordat je het serveert.

Tip: Lekker met geraspte Parmezaanse kaas en een groene salade.

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.