juni 24, 2018

Bloemkoolsoep met garnalen

[av_layerslider id=’71’] [av_heading tag=’h1′ padding=’10’ heading=’Bloemkoolsoep met garnalen’ color=” style=” custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=” admin_preview_bg=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” margin=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz1uhc’ admin_preview_bg=”] Luxe bloemkoolsoep met gebakken garnalen, heerlijk voor op de wat koudere dagen! Lekker vol van smaak met ui en knoflook.[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-cpvbzb’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=’av-iconlist-small’ custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4dil’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Voorbereidingstijd: 10 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-4skues’][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 20 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-3838j8′][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-2r4t7i’][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz2snm’ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 100 g bloemkool in roosjes
  • 150 g garnalen
  • 125 ml groentebouillon
  • 0.3 ui, gesnipperd
  • 0.5 teentje knoflook, geperst
  • 0.5 el olijfolie
  • Peper en zout

Voedingswaarde per portie

  • 193 calorieën
  • 5.9 gram koolhydraten
  • 6.6 gram vet
  • 26.5 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half] [av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-5lyl13′] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jisz4qrb’ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze

Kook de bloemkoolroosjes 15 minuten in de groentebouillon. Verhit ondertussen de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 5 minuten tot de ui glazig ziet. Bak daarna de garnalen nog circa 5 minuten mee tot ze roze zijn en bestrooi met peper en zout. Voeg de ui en de knoflook toe aan de bouillon en pureer de soep met de staafmixer. Serveer de soep samen met de garnalen in een kom.

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.