oktober 30, 2018

Gevulde Halloween paprika’s

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=’scroll’ bottom_border_style=’scroll’ scroll_down=” custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ video_mobile_disabled=” overlay_enable=” overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av-desktop-hide=” av-medium-hide=” av-small-hide=” av-mini-hide=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-9ujm09′] [av_codeblock wrapper_element=” wrapper_element_attributes=” codeblock_type=” av_uid=’av-jnuuvybh’] [layerslider id=”326″] [/av_codeblock] [/av_section][av_heading heading=’Gevulde Halloween paprika’s’ tag=’h1′ style=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ margin=” margin_sync=’true’ padding=’10’ color=” custom_font=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnw6vw0i’ admin_preview_bg=”][/av_heading] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnuuym85′ admin_preview_bg=”] Een onverwacht griezellig lekkere Halloween maaltijd met paprika en rundertartaar. Veel griezelplezier! ?[/av_textblock] [av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-6z81op’] [av_iconlist position=’left’ iconlist_styling=” custom_title_size=” custom_content_size=” font_color=” custom_title=” custom_content=” color=” custom_bg=” custom_font=” custom_border=” av-medium-font-size-title=” av-small-font-size-title=” av-mini-font-size-title=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnuv29eq’ admin_preview_bg=”] [av_iconlist_item title=’Bereidingstijd: 40 minuten’ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue862′ font=’entypo-fontello’][/av_iconlist_item] [av_iconlist_item title=’Aantal personen: 1′ link=” linktarget=” linkelement=” icon=’ue80a’ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-35fp5v’][/av_iconlist_item] [/av_iconlist] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnuv3uhi’ admin_preview_bg=”]

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim sojarijst
  • 1 tl PowerSlim kruidenbouillon
  • 40-50 g rundertartaar
  • 2 paprika’s
  • ½ ui, gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 2 el geraspte kaas 30+
  • 1 el olijfolie
  • 1 el verse bladpeterselie
  • Peper
  • Zout

Voedingswaarde per portie

  • 473 calorieën
  • 24,3 gram koolhydraten
  • 18,4 gram vet
  • 48,6 gram eiwitten
[/av_textblock] [/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=’av-29fne1′] [av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-jnuv8ehc’ admin_preview_bg=”]

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de rijst circa 15 minuten in een ruime hoeveelheid water met een beetje kruidenbouillon. Snijd ondertussen met een mes de bovenkant van de paprika’s af en verwijder de zaadjes. Snijd daarna voorzichtig de gezichtjes eruit en zet ze even apart. Verhit de olie in de pan en fruit de ui en de knoflook. Voeg de rundertartaar toe en bak deze rul en gaar. Breng op smaak met wat peper en zout. Giet de rijst af en voeg, samen met de bladpeterselie en de kaas, toe aan de rundertartaar. Roer goed door elkaar. Vul de paprika’s met de rijst en druk eventueel aan. Zet ze 10 minuten in de voorverwarmde oven in een ingevette ovenschaal of op een vel bakpapier. Dek vervolgens af met de kapjes en plaats nog 5 minuten terug in de oven.

[/av_textblock] [/av_one_half]

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.