Koolhydraatarme_Gevulde_paprika

Gevulde paprika

Hoe maak je een paprika nog lekkerder? Door gevulde paprika te maken en te roosteren in de oven, heerlijk en bovendien koolhydraatarm en eiwitrijk!

  • Voorbereidingstijd: 10 minuten
  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 zakje PowerSlim sojarijst
  • 1 groene paprika
  • 40 g rundertartaar
  • 0.5 ui, gesnipperd
  • 1 knoflookteen, geperst
  • 1 el tomatenpuree
  • 1 el verse peterselie
  • zout
  • peper

Voedingswaarde per portie

  • 326 calorieën
  • 13.6 gram koolhydraten
  • 11.5 gram vet
  • 42.0 gram eiwitten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 220 ̊C. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking en giet af.

Meng de rundertartaar met de ui, knoflook, tomatenpuree en gehakte peterselie. Bak het gehaktmengsel heel even zodat het rul wordt en meng het vervolgens door de rijst. Snijd het kapje van bovenkant van de paprika en verwijder de zaadlijsten. Vul de paprika met het vlees-rijstmengsel en plaats het kapje erop. Plaats de gevulde paprika circa 30 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip: vanaf fase 2a ook lekker in een rode of gele paprika

Uitgelicht PowerSlim product

PowerSlim_Sojarijst

Sojarijst

Verpakt per: 7

Geweldig om gemengde gerechten mee te maken. Met dit product kun je echt alle kanten uit en wat zo fijn is, je hebt een heel bord vol wanneer je er lekker veel groenten en vlees of vis doorheen mengt.

close

Ja, ik wil de Body Unlimited nieuwsbrief