Koolhydraatarme_Kipspiezen_met_paprika_en_courgette

Kipspiezen met paprika en courgette

Deze kipspiezen met lekker mals gemarineerd vlees, paprika en courgette doen het altijd goed: goudbruin gebakken in de grillpan of lekker van de barbecue.
  • Voorbereidingstijd: 35 minuten
  • Bereidingstijd: 10 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 1 el PowerSlim knoflook kruiden dressing
  • 120 g kipfilet in kleine stukjes
  • 0.5 rode paprika, in stukjes
  • 0.5 gele paprika, in stukjes
  • 0.3 courgette, in schijfjes
  • 0.5 teentje knoflook, geperst
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • Rozemarijn
  • Grof zeezout
  • Versgemalen peper

Voedingswaarde per portie

  • 349 calorieën
  • 12.9 gram koolhydraten
  • 17.9 gram vet
  • 31.6 gram eiwitten

Bereidingswijze

Bestrooi de kip met de peper en het zeezout. Meng in een kom het citroensap met de olie, rozemarijn en knoflook tot een marinade. Wrijf de kip in met de marinade. Dek de kom af en zet minimaal een half uur in de koelkast. Rijg de kip en de groentes om en om aan een satéprikker. Laat een grillpan goed heet worden en bak de kipfilet in circa 7-10 minuten rondom goudbruin en gaar. Serveer met PowerSlim knoflook kruiden dressing.

Tip: dit recept kun je ook geschikt maken voor fase 1 door groene paprika te gebruiken.