Koolhydraatarme_Rucola_met_geitenkaas

Rucola met geitenkaas, verse vijg en pecannoten

Een heerlijke salade van rucola met geitenkaas, partjes verse vijg en geroosterde pecannoten.

  • Voorbereidingstijd: 5 minuten
  • Bereidingstijd: 5 minuten
  • Aantal personen: 1

Ingrediënten

  • 90 g verse geitenkaas
  • 50 g rucola
  • 0.3 komkommer, in stukjes
  • 1 verse vijg in partjes
  • 5 pecannoten, geroosterd

Voedingswaarde per portie

  • 448 calorieën
  • 13.6 gram koolhydraten
  • 35.1 gram vet
  • 17.3 gram eiwitten

Bereidingswijze

Leg de rucola op een bord en verdeel de komkommer, partjes vijg en de pecannoten er overheen. Verbrokkel vervolgens de geitenkaas over de salade.

Tip: vanaf fase 2C lekker met een beetje balsamicoazijn.

close

Ja, ik wil de Body Unlimited nieuwsbrief