december 1, 2015

Goede en slechte weken

De titel zegt het al, ik heb een hele goede week achter de rug en een hele slechte week. Een hele goede week dat ik afsloot met het moeten kopen van een nieuwe broek. Thuisgekomen kwam ik erachter dat ik weer een maatje kleiner had gekocht dan mijn vorige broek. Yes!!

Maar na zondagnacht ging het mis. Wakker worden dankzij een blaasontsteking en dan vervolgens om de haverklap naar de wc moeten is slopend heb ik gemerkt. Daar heb ik de hele week last van gehad waardoor ik rommelig ben gaan eten en ZEN Bodi vergat mee te nemen naar de zaak en teveel ben gaan snoepen.

Tel daarbij op dat ik heel veel vocht vasthoud op dit moment omdat mijn lichaam duidelijk alle rotzooi er weer uit moet gooien en dan is de score dat ik hoewel ik 1 ons afgevallen ben ik in cm’s toegenomen ben. Het is maar 3 cm dat ik in totaal ben toegenomen, dus dat zal er weer snel af zijn.

Na een weekend uitgerust te hebben, staat bij mij de boel weer op de goede lijn en zijn we weer goed van start gegaan.

De resultaten bij klanten die bezig zijn met ZEN Bodi, zijn ook goed. Het gewicht gaat naar beneden. Eén klant vertelde zelfs dat de behoefte naar chocolade verdwenen was en dan te bedenken dat ze niet echt van de chocolade af kon blijven. Alleen dat al is een gigantische winst. Al met al positieve geluiden en dat is ontzettend leuk om te horen.

Ondanks een slechte week ben ik niet ontevreden. Ik vind ZEN Bodi nog steeds een super middel, want ik weet wat er was gebeurd na zo’n week als ik dit niet had gedaan. Ik ga gewoon lekker verder en in mijn volgende blog moet er toch weer echt wat cm’s en kilo’s af zijn.

Nog even terugkomend op vragen die ik heb gekregen van klanten over de prijzen. Het is niet nodig om een abonnement op onze behandelingen te hebben om gebruik te kunnen maken van de ledenprijs. Deze prijs staat helemaal los van behandelingen.

Wat misschien ook leuk is om te weten is dat je niet persé alle drie de producten hoeft te gebruiken. Afhankelijk van je behoefte kan je ook werken met 1 of 2 producten. Wil je hier meer over weten, neem dan contact met ons op in de zaak.

Nou, ik ben nog steeds benieuwd naar vragen en als gebruikers hun ervaringen willen delen dan lees ik het ook graag. Je kan het allemaal hieronder laten weten.

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.