Iets anders proberen

Ik heb een weekendje Parijs overleefd. Nee, helaas geen romantisch weekendje weg, maar een werkweekend. Gelukkig had ik PowerSlim spullen bij me, en ik heb me daar zoveel mogelijk aangehouden, maar zal ook eerlijk zijn. Ik heb ook gezondigd. Al met al ben ik 0,5 kilo toch nog afgevallen, ondanks dit weekend.

Maar waarom was ik in Parijs? Voor de introductie van een nieuw afslanklijn en die ga ik voorlopig uitproberen. Ik weet dat PowerSlim werkt. Ik ben er ooit 20 kilo in 3 maanden tijd mee afgevallen. Ok, het gaat nu wat minder snel, maar dat komt omdat ik niet streng genoeg voor mezelf ben en omdat mijn lichaam ook niet meer zo wil meewerken.

Ik zie het ook als mijn taak om nieuwe dingen uit te proberen. Ik heb alles wat ik verkoop in de zaak zelf uitgeprobeerd en daarom kan ik er ook achter staan. Ik vind het belangrijk dat jij, als mijn klant weet dat ik niet zomaar dingen verkoop. En daarom ga ik nu ZEN Bodi uitproberen en hou ik jou op de hoogte van mijn ervaringen hiermee. Natuurlijk hoop ik dat het ook werkt en dat ik uiteindelijk weer slank ben.

Wat is ZEN Bodi? ZEN Bodi bestaat uit 3 onderdelen t.w. ZEN Shape, ZEN Fit en ZEN Pro.

ZEN Shape helpt met het onderdrukken van lekkere trek waardoor je ongezonde gewoontes kan doorbreken. Het verbetert de stofwisseling, stimuleert de vet verbranding en helpt de behoefte naar suiker- en koolhydraten te verminderen. Verder vermindert het hongergevoel en ondersteunt het een stabiel glucose gehalte in het bloed en ondersteunt het een gezond cholesterol.

Met ZEN Fit verlies je centimeters. ZEN Fit is versterkt met amino zuren die het vet verlies stimuleren en tegelijkertijd spierweefsel onderhouden. Het is ontwikkeld om calorie opname te verminderen en een verzadigd gevoel te geven.

Dankzij de proteïnen in ZEN Pro wordt je geholpen om spierweefsel te vormen en het lichaam en krijg je een verzadigd gevoel. Het bevordert verder een gezonde darmwerking, ondersteunt de stofwisseling en het immuun systeem.

Hoe het allemaal werkt zal ik in een volgende blog uitleggen, want ik ben nu net met mijn tweede dag bezig en het nog aan het uitvogelen.

Voor mij persoonlijk is in ieder geval het krijgen van een verzadigingsgevoel heel belangrijk omdat ik dat niet echt meer heb. Dat is blijkbaar de consequentie van niet consequent zijn.

Dit keer ga ik niet vragen of je tips hebt, maar ik wil graag weten wat voor vragen jij hebt zodat ik daar in mijn latere blog op terug kan komen. Dus, heb je vragen, stel ze dan alsjeblieft hieronder.