Stephanie valt af

Richten op vet verlies, niet op kilo’s verliezen

Vandaag werd me heel duidelijk dat ZEN Bodi echt anders werkt dan veel andere afslankmethoden/voedingsprogramma’s.

Afvallen = Mentaal sterk zijn

Aparte titel, maar om af te vallen heb je mentale kracht nodig. Dat werd me vandaag duidelijk in een gesprek met een klant. En het is ook zo. Wil het toeval zijn dat ik vandaag een blog las over wat karaktertrekken zijn van mentaal sterke mensen en ik vind dat dit ook geldt voor mensen die bezig zijn met afvallen.

En we gaan weer verder met afvallen

Het is even stil geweest op mijn blog over mijn afvalproces. Dat had te maken dat ik me ontzettend beroerd heb gevoeld. Achteraf bleek ik last te hebben van het opbouwen van het schildklierhormoon. Hier kwam ik pas achter toen ik hartkloppingen had. Gelukkig ging het vrij snel nadat ik mijn dosis had verminderd de betere kant op en gisteren heb ik te horen gekregen dat dit de dosis is waar ik voorlopig op moet blijven.

8 weken afvallen met ZEN Bodi

Ja, 8 weken ben ik nou bezig met afvallen met ZEN Bodi. En niet de weken waarin ik me het meest voorbeeldig heb gedragen qua voeding en toch blijft de weegschaal en de centimeters langzaam maar zeker naar beneden gaan. Ik heb dit jaar mijn doel niet bereikt, maar volgend jaar haal ik het zeker. Wat ben ik nu kwijtgeraakt in de afgelopen 8 weken? 7 kilo en 39,5 cm.

Goede en slechte weken

De titel zegt het al, ik heb een hele goede week achter de rug en een hele slechte week. Een hele goede week dat ik afsloot met het moeten kopen van een nieuwe broek. Thuisgekomen kwam ik erachter dat […]

4 weken ZEN Bodi

Dit is de 4de week dat ik bezig ben met ZEN Bodi, en de eerste keer dat mijn gewicht iets omhoog is. En dat verbaast me niet. Toch ben ik nog wel verlies in cm’s. Wat ben ik nu […]

afvallen met ZEN Bodi

2 weken ben ik nu aan het afvallen/afslanken met ZEN Bodi en ik ben heel enthousiast. Eindelijk zit er schot in! In 2 weken ben ik 4,9 kilo afgevallen en 26,5 cm kwijtgeraakt. Waarom zet ik de centimeters erbij? […]

Iets anders proberen

Ik heb een weekendje Parijs overleefd. Nee, helaas geen romantisch weekendje weg, maar een werkweekend. Gelukkig had ik PowerSlim spullen bij me, en ik heb me daar zoveel mogelijk aangehouden, maar zal ook eerlijk zijn. Ik heb ook gezondigd. […]

Help!! Obstipatie

Nooit gedacht dat ik het hier in mijn blog over zou gaan schrijven, maar ja, ik heb er last van, dus dan schrijf ik er maar over. Obstipatie kan namelijk voorkomen tijdens het afvallen.

Maar waarom kan je nou obstipatie […]

Eindelijk weer op de goede weg

Ja de titel zegt het al. Ik ben helemaal blij, want in de afgelopen 2 weken ben ik 4 kilo afgevallen. Go PowerSlim. Nee, nog niet Go Stephanie, want nu moet ik volhouden.

Zoals een aantal van mijn klanten de […]